Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за бягство на затворник. Вчера Георги

...
Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за бягство на затворник. Вчера Георги
Коментари Харесай

Прокуратурата потвърди за затворника-беглец и разпространи първа негова снимка

Районна прокуратура-Пловдив следи досъдебно произвеждане за бягство на пандизчия. Вчера Георги Т., с прякор Жоро Манджата е духнал от затвор в Пловдив.
 
Той е на 42 и изтърпява влезнала в действие присъда за държане на наркотични субстанции в размер на една година „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим. Затворникът е напуснал външен обект  край Пловдив, където е работил и не се е прибрал в пандиза. Георги Т. е изтърпявал наказването си в Затворническо общежитие от открит вид /ЗООТ/ „ Хеброс “.
 
Съгласно Закона за осъществяване на наказванията и задържането под стража, лишените от независимост, изтърпяващи наказване при първичен „ общ “ режим, могат да поставят труд на външни обекти. Георги Т. е бил наведен в ЗООТ „ Хеброс “ на 9 март 2018 година До момента той е бил осъждан неведнъж за закононарушения срещу собствеността и владение на наркотични субстанции. Под управлението на Районна прокуратура-Пловдив се правят дейни процесуално-следствени дейности и оперативни мероприятия за търсене на Георги Т. Заплашват го до 3 години затвор за бягството.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР